6 x hotell med pool i Bangkok

Hotell med pool är nästan ett måste i Bangkok, staden som ibland kallas ”världens hetaste huvudstad”. Lyckligtvis finns det ett enormt utbud, från barnvänliga bassänger till lyxiga evighetspooler.

Hotell med pool i Bangkok

Bangkok är som hetast från mars till maj. Under den perioden är det inte ovanligt med dagstemperaturer på 35 grader.

Svalast, om nu 28 till 30 grader kan kallas så, är oktober till december. Dessutom bidrar den höga luftfuktigheten på 66 till 83 procent ofta till att temperaturen känns högre än vad den i själva verket är. Här finns mer läsning om väder i Bangkok.

Att välja ett hotell med pool är, med andra ord, väldigt klokt. Snudd på nödvändigt ibland, när hettan blir besvärlig.

900 hotell med pool i Bangkok

Enligt en av de större bokningssidorna på nätet finns det en bit över 3000 hotell och andra boenden i Bangkok.

Cirka 900 av dessa har någon form av pool, så det finns ett enormt utbud av välja mellan för den badsugne Bangkokbesökaren.

Här följer sex tips på läckra Bangkokhotell med pool. Många fler hotell med pool i Bangkok hittar du på den här sidan hos vår bokningspartner Hotels.com.

Hotel Indigo Bangkok Wireless Road

Hippt och snyggt hotell som har toppbetyg från tidigare gäster. Men det som verkligen sticker ut med Hotel Indigo är poolen på 24:e våningen (se bilden ovan) med läckra vyer över staden.
» Läs mer och boka

The Okura Prestige

På ena fasadsidan av detta femstjärniga hotell i Ploen Chit finns en rundbottnad utbyggnad där man hittar hotellets häftiga pool. Suverän utsikt och en känsla av att nästan sväva i luften.
» Läs mer och boka

SO Sofitel

Tio våningar upp finns en 32 meter lång utepool med fantastisk utsikt över grönskan i Lumpini park. En gång i månaden anordnas häftiga poolpartyn.
» Läs mer och boka

Millennium Hilton

På andra sidan floden med utsikt över Chao Phrayas vatten finns detta hotell med ett stort poolområde som löper runt byggnaden.
» Läs mer och boka

Siam Kempinski Hotel

Du öppnar rumsdörren och kliver rakt ut i den enorma poolen. I stället för en tråkig innergård fylls området av en stor pool med palmer, grönska och soldäck. Ligger vid Siam square.
» Läs mer och boka

W Bangkok

Denna pool är inte lika storslagen, men desto mer designad. Precis som hela hotellet, som är en uppvisning i elegans, stil och snygg design. Ligger i Silom.
» Läs mer och boka

(TP) (Publicerad 2018-09-17)


Liknande läsning